De persoon achter Mind the Gap communicatie is
Caroline Evenhuis.

Na een mooie tijd als speechschrijver bij het Ministerie van Landbouw, communicatieadviseur bij de gemeente Rotterdam, accountdirector bij een reclamebureau startte zij in 2005 als zelfstandig communicatie-adviseur met haar eigen bureau Mind the Gap communicatie.

caroline evenhuis

Doen!

Veel plezier haalt zij uit projecten met een hoge doe-factor. Lekker bezig zijn, positieve energie leveren, mensen centraal. Een PR-offensief, bladmanagement, communicatie rondom een lancering, beheerder van een app, inzet van interne communicatie, een interview, een tekst, maar ook webbeheer & social media staan op haar lijstje. Collega-specialisten, [fotografie, vormgeving, webdesign, print] staan klaar om daar waar nodig in te springen.

O, o, Den Haag!

Mind the Gap communicatie-voert veel projecten vanuit het kantoor in Den Haag uit. Het is uiteraard ook mogelijk om communicatiekracht mee te laten draaien binnen de organisatie. Op interim basis door de tijdelijke afwezigheid van een medewerker, als lid van een projectteam voor de duur van een project of op freelance-basis in drukke tijden. Net wat het beste aansluit bij de wens van de opdrachtgever en wat het project ten goede komt.